Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Informatieavond

7 september 2021

D.V. dinsdag 7 september zal er een informatieavond gehouden worden. Juist na een lange vakantie en na een week school is het fijn om te delen hoe wij en u als ouder de eerste schooldagen hebben ervaren. U komt toch ook?

Omdat we ook voorzichtig moeten zijn i.v.m. corona willen we de informatieavond als volgt vormgeven:

  • De 1e ronde wordt gehouden van 19.30 uur tot 20.00 uur.
  • De 2e ronde wordt gehouden van 20.10 uur tot 20.40 uur.

Van elk kind kan één ouder bij een presentatie in de groep van uw kind aanwezig zijn. Indien u meerdere kinderen op school heeft zou u als ouderpaar kunnen komen zodat ieder bij een presentatie aanwezig kan zijn. In de lokalen zetten we de stoelen zo neer, dat u onderling 1.5 meter afstand kunt houden. Uiteraard is het ook prima indien u slechts één ronde bijwoont. Indien u ziet dat alle beschikbare stoelen in het lokaal van uw kind bezet zijn, vragen we u vriendelijk om te wachten tot de volgende ronde of naar de presentatie in het speellokaal te gaan waar meer plekken beschikbaar zijn.

In het speellokaal wordt ook om 19.30 uur en om 20.10 uur een presentatie gehouden. Hier zijn meer plaatsen beschikbaar. In het speellokaal hoop ik te vertellen over algemene schoolzaken: speerpunten van 2021-2022 en de bouwplannen die er zijn.

We willen die avond met de volgende looproutes gaan werken.

  • Ouders die in het lokaal van groep 4 willen zijn, kunnen via het plein door de nooddeur direct in het lokaal van groep 4 binnenstappen.
  • Ouders die in groep 5, 6, 7 of 8 moeten zijn, kunnen binnenstappen via de nooddeuren bij het lokaal van groep 5 en via de toiletgroep de school binnen gaan.
  • Ouders die in groep 3/4 of het speellokaal moeten zijn, kunnen de school via de hoofdingang binnenkomen. In groep 3/4 wordt de presentatie met info over groep 4 tijdens de eerste ronde gegeven. (19.30 – 20.00 uur) Informatie over groep 3 wordt tijdens de tweede ronde gegeven (20.10 – 20.40) Houdt u hier rekening mee?
  • Ouders die in de groepen 1 t/m 3 moeten zijn, kunnen via de kleuteringang de school binnen komen. Na de eerste presentatieronde kunt u de school via dezelfde weg verlaten om naar huis te gaan of naar de tweede ronde te gaan, kies daarbij de route die het rustigst is. De gangen zijn breed genoeg om elkaar op een veilige manier te passeren. We vragen u vriendelijk om niet in de gangen stil te staan om met elkaar te spreken. Dit kunt u buiten bij de koffie doen of in het lokaal waar de presentatie plaats zal vinden. Bij binnenkomst graag uw handen desinfecteren.

Indien u verkouden bent, graag thuis blijven. Bij de hoofdingang en bij de kleuteringang staat er vanaf 19.15 uur en tussen de rondes buiten op het plein koffie en thee klaar. Blijf gerust buiten koffie drinken en bijpraten. Dit kan alleen doorgaan indien het droog is. We rekenen op uw komst!

Details

Date:
7 september 2021